Penjelasan

Adakah anda pernah buka Ayam Brand ™ Sardin dalam Sos Tomato dan mendapati bahawa terdapat beberapa partikel / tompok putih di atas sos? Jangan bimbang, ia adalah normal dan selamat untuk dimakan. Sebenarnya, ia adalah bukti produk yang berkualiti!


Apakah partikel putih itu?

Apabila ikan berlemak dan berjus, sebahagian daripada lemak akan berpindah dari daging ikan ke permukaan sos. Partikel putih yang dilihat ialah lemak ikan yang telah menjadi bentuk partikel putih. Ia bergantung kepada suhu penyimpanan. Ia biasanya berlaku apabila tin disimpan dalam bilik berhawa dingin.

 

Apa yang perlu dilakukan dengan partikel putih minyak ikan?

Tidak perlu mengambil tindakan. Mereka akan larut apabila dipanaskan. Partikel-partikel putih hanya menunjukkan bahawa ikan adalah sangat lemak dan berjus.  Tidak perlu bimbang, terutama sekali apabila anda sekarang sudah tahu bahawa apa yang dilihat adalah minyak ikan yang baik!


Apakah minyak ikan?

Minyak ikan adalah minyak yang sihat yang diperolehi daripada tisu ikan lemak, seperti sardin, salmon, mackerel, tuna, yang dicadangkan oleh pakar pemakanan. Ayam Brand ™ hanya memilih yang Sardin berkualiti terbaik dari lautan sejuk. Ini sardin adalah lebih gemuk dan berjus supaya dapat hidup dalam kesejukan yang melampau. Mereka mengandungi minyak ikan kaya yang termasuk Omega 3. Ini adalah satu proses semula jadi dan menunjukkan bahawa Sardin kami adalah dari kualiti yang sangat baik.

Share This

 

Go To Top