Selama lebih 120 tahun, Ayam Brand™ membantu memberi hidangan yang istimewa, enak dan mudah. Dengan membawa anda idea dan produk ​​untuk resepi yang senantiasa menarik dan sesuai untuk citarasa seisi keluarga. 

 

Komitmen kami adalah untuk menawarkan anda produk berkualitiyang sihat & semulajadiI. Ini adalah kerana kami menghargai keyakinan dan kepercayaan yang diletakkan oleh berjuta-juta keluarga di Asia untukAyam Brand™ sejak 1892.

 

Asli dan berkualiti

Ayam Brand™  hanya mempercayai bahan-bahan berkualiti disediakan secara semulajadi. Ayam Brand™ telah melarang bahan pengawet, MSG dan tambahan trans-lemak. Produk Ayam Brand™ dihasilkan di kemudahan terbaru yang memenuhi standard antarabangsa tertinggi dengan pensijilan yang diiktiraf di seluruh dunia (HACCP, ISO 9001) dan disahkan Halal.

 

Kelestarian

Kami telah menjadi ahli Global Compact, Rangkaian Singapore sejak 1 Januari 2016. Oleh yang demikian, kami telah berjanji untuk menggabungkan 10 prinsip United Nation Global Compact dalam tadbir urus syarikat kami dan untuk hidup dengannya. Laporan ESG kami secara terbuka memantau kemajuan syarikat kami dalam menuju ke arah kelestarian.

Share This

 

Go To Top