Ayam Brand ™, selama bertahun-tahun, menerapkan polisi yang bertanggungjawab untuk penggunaan minyak sawit, dengan menggantinya, seboleh mungkin secara teknikal, dengan minyak sayuran alternatif dengan profil nutrien yang lebih baik. Untuk sebilangan kecil produk Ayam Brand ™ yang masih menggunakan minyak sawit, kilang kami hanya mengusahakan minyak sawit lestari yang diperakui dari Malaysia Barat.

Ketahui lebih lanjut.

Pelbagai tuna: bahan-bahan adalah bebas gluten. Kilang tuna kami mempunyai organisasi yang secara aktif menghalang pencemaran silang alergen.

Kami juga membuat pemeriksaan rawak pada produk kami untuk memastikan bahawa produk kami tidak mempunyai pelbagai jenis pencemaran silang alergen. Bagaimanapun, kerana kami tidak membuat tuntutan umum untuk pelbagai produk ini, kami tidak mempunyai kawalan alahan sistematik dan pensijilan percuma gluten.

Sardin kami adalah semata-mata dari spesies Sardinops atau Genus Sardina dari perairan Utara-Barat dan Pasifik Timur, perairan selatan Lautan Hindi dan perairan Atlantik Utara-Barat. Tenggelam adalah semata-mata spesies Scomber, ditangkap terutamanya di Lautan Atlantik Utara, perairan Pasifik Utara-Barat dan perairan Pasifik Timur.

Dengan memilih ikan biru berlemak ini yang hidup di perairan laut sejuk, kami memastikan produk kami kaya dengan "lemak sihat" termasuk DHA & EPA, Omega-3 yang paling bermanfaat.

Monosodium glutamat adalah penambah perisa kerana ia menyeimbangkan, menyatu dan membulatkan keseluruhan persepsi rasa lain. Anda boleh mendapatkannya di bawah aditif makanan E621. Tetapi jika resipinya bagus dan ramuannya segar, apa gunanya menambah MSG? Makanan dalam tin Ayam Brand ™ dijamin tanpa tambahan MSG untuk memberi anda hanya resipi terbaik.

Ayam Brand ™ Malaysia Facebook Instagram Youtube enzh-CNms