Dengan logik alam sekitar, Ayam Brand ™ percaya bahawa keseluruhan produk harus digunakan dalam proses untuk mengehadkan sampah oleh itu kami terlibat dalam program pengeluaran jangka panjang untuk mengurangkan sisa dan jejak karbon.

Untuk rangkaian kelapa kami: kilang kami memproses keseluruhan kelapa (air, minyak, susu dan krim) dan satu-satunya sisa, tempurung kelapa, dikumpulkan dan digunakan untuk pembakar untuk menggantikan tenaga fosil yang biasa, seperti minyak atau gas.

Dalam kes kilang ikan kami, kami sedang mengusahakan mesin khas yang akan memproses penolakan untuk menghasilkan Protein Hidrolisis Ikan untuk industri farmaseutikal.

Kami meminimumkan pembungkusan dan kerja kebanyakannya dengan bahan pembungkusan mudah seperti timah, kaca atau kertas, yang 100% boleh dikitar semula.

Selama bertahun-tahun, Ayam Brand ™ Malaysia memberikan kembali kepada mereka yang paling memerlukan. Setiap 2 tahun bekalan makanan diedarkan di seluruh negara kepada rumah amal kebajikan untuk menyokong orang tua, orang cacat dan anak yatim untuk meringankan beban mereka.

Produk Ayam Brand ™ dihasilkan dalam kemudahan canggih yang memenuhi piawaian antarabangsa tertinggi dengan sijil pengiktirafan worldwiwde dan disahkan 'HALAL'.

HACCP MS 1480: 2007: Sistem kawalan pencegahan yang optimum dan proses yang paling berkesan untuk melindungi daripada pencemaran makanan.

ISO 9001: 2008 QMS: Sistem pengurusan kualiti untuk memberikan kualiti terbaik yang konsisten kepada pengguna. HALAL MS 1500: 2009: Pengawasan dan pensijilan yang ketat dari JAKIM Malaysia. Sijil HALAL lain dikeluarkan oleh badan pensijilan rasmi yang diiktiraf oleh JAKIM.

Ayam Brand ™ Malaysia Facebook Instagram Youtube enzh-CNms