Roti Bakar Sardin Ala French
Bahan-Bahan
- 1 tin Ayam Brand ™ Sardin dalam Sos Tomato 215g
- 1 pc baguette Perancis
- ¼ bawang
- 4 cendawan
- 1 tin Ayam Brand ™ketulan nanas
- 2 sudu mentega
- 2 sudu besar Duchef Tomato Puree
- 2 sudu besar keju parut
- Thyme kecil
Penyediaan:
- Potong kepingan Perancis menjadi kepingan besar.
- Basuh dan potong cendawan, cincang bawang dan ketepikan.
Spread
- Sebarkan mentega dan tomato puri ke atas roti.
- Kemudian letakkan sardin, cendawan, bawang dan nanas di atas roti.
- Taburkan keju parut dan thyme di bahagian atas.
Baking
- Ketuhar dipanaskan terlebih dahulu pada suhu 140ºC. Bakar roti selama 10 minit.
Penyampaian
- Anda boleh menggunakan beberapa jenis roti untuk mengubah selera.